duminică, 2 martie 2008

Proiecte

Dupa cum am promis vreau sa anunt care vor fi priectele principale pentru aceasta luna.

1. Sportul: Vreau sa fac o mica galerie cu ceva poze legate de sport... orice tip de sport sper numa sa am paerte de cat mai multe evenimente/activitati sportive de care sa pot sa profit pt a duce la bun sfarsit proiectul:)2. GrafArt: asta o sa fie un proiect ceva mai amplu, la care o sa am nevoie de ajutorul mai multor persoane... vreau sa fac poze cu cele mai reusite grafitiuri din Brasov, deja am ochit cateva si va rog daca mai vedeti si voi pe undeva pe un zid o capodopera de acest gen sa ma anuntati si sa imi ziceti exact unde a-ti vazut-o(multumesc anticipat).


3. Reintoarcerea la Viata: asta va fi prioectul principal pentru luna aceasta, sper sa am ocazia sa fac ceva plmbari prin natura si nu numai atat dar sa si surprind cateva cadre pe acesta tema. Tin foarte mult la prioectul asta si vreau ca totul sa iasa cat mai bine, deci probabil ca rezultatele sale o sa le vedeti doar pe la sfarsitul lunii.

Si in final anunt un proiect pe termen foarte lung care o sa fie finalizat abea prin toamna... motivul: Am nevoie de multa inspiratie mult timp de analiza si de gandire, iar tema aleasa este una foarte generica si foarte apropiata pentru mine(pentru cei ce stiu as putea spune ca e un fel de tribut). Numele proiectului este ARHITECTURA si se va desfasura cel mai probabil in 3-4 orase din Romania in Barcelona si cu putin noroc si in ceva orase din Anglia. Cu mai multe informatii despre proiect o sa mai vin pe vitor.

Un comentariu:

Cristine spunea...

Hei, ai vazut grafurile de sub podul de la darste?
Probabil o sa te chinui putin sa ajungi la ele, dar mi se par destul de reusite incat sa merite ;)