luni, 13 decembrie 2010

Trooper (editie aniversara - postul 200)

Coiot
Popa
Oscar + Popa


Jhon


BalaurulOscar


Am ajuns la postul cu numarul 200 si cum altcumva sa il sarbatoresc decat prin laitmodivul acestuli blog si anume poze dintr-un concert Trooper. Dar tocmai pentru ca este o editie aniversara cu poze Trooper am decis sa fac ceva deosebit, asa ca le-am facut in B&W si folosind blitul(lucru pe care eu personal nu il suport) si pot sa zic ca sunt placut surprins de rezultat. Sper sa va placa si voua.
Pozele au fost facute in Brasov pe 11.12.10 in clubul Rockstadt la un concert din cadrul turneului aniversar "15"
Pentru mai multe poze de la acest concert si o cronica fabuloasa a concertului va rog vizitati:

3 comentarii:

Lenore spunea...

La mai multe posturi pe blog :-).

Si multumesc pentru aprecierile legate de cronica!

Liviu Zaharescu spunea...

Mersi si cu placere :D

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!